SNABB LEVERANS! KUNDBETYG 4.6 / 5

SNABB LEVERANS! KUNDBETYG 4.6 / 5

Arkiv

Hollywood knepet - VIDEO

Här är det hemliga knepet/sminktipset som alla makeupartister använder på kändisar för att få dem att se snyggare ut helt enkelt!PRODUKTLISTA:Foundation: Paris Berlin HD FoundationConcealer: Paris Berlin Concealer PalettePuder: Litic Roc & Roll Mineral PowderLjus skugga: Paris berlin, ögonskugga – 42Solpuder/rouge: Isadora, face sculptor – sun glow 10 eller Paris Berlin La Poudre Compact Hightech - Ultra HD Compact Powder Färg: LCH 40 / LCH 60Följ Helen Torsgården fö…

Så här fixar du Paris Berlins Spring / Summer Look

Direkt från Paris Fashion Weeks runway kommer Paris Berlins egen tagning av våren och sommarens mest populära smink-look.by makeupartist Moa Hedströmfor Paris Berlin Pro Makeup Borta är de skarpa skuggningar och istället ger vi huden en klassisk helhets-bronzing-look med fokus på en lystergivande och lätt bas, känslan av en "chic-beach-babe" infinner sig!Ögonen fortsätter den röda tråden av mjuka men djupa toner och ger ögonen den fokus de förtjänar.Fy…

Linda Hallbergs superfina look med krämskugga från Paris Berlin: L`Ombre Glaceè Cream Shadow.

Enkel men effektfull makeup med supermetallisk krämskugga i färgen GL13 från Paris Berlin. En alldeles fantastisk krämskugga som ger en otroligt lystergivande effekt.Visst är den fin?Designad för kind, ögon och läppar. Blandas med fördel ovanpå foundation, direkt på huden eller med varandra för en naturlig lyster. Perfekt att higlighta med och blir inte klibbig! Mycket effektfull som primer under ögonskugga!Gå till Paris Berlin Krämskugga - L`Ombre Glaceè Crea…
Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Inkl moms

Kategorier
Information