SVENSK WEBBSHOP  |  SNABB LEVERANS  |  KUNDBETYG 4.6 / 5

SVENSK WEBBSHOP  |  SNABB LEVERANS  |  KUNDBETYG 4.6 / 5

Paris Berlin

Paris Berlin, ett professionellt och cruelty free sminkvarumärke som ingen annan. Verkligen.

Paris Berlin har i över 20 år stått för sina värden genom att hävda sin identitet och originalitet och genom att undvika standardkvalitet.

Paris Berlins omfattande erfarenhet och ständiga oavbrutna dialog med makeup-artister världen runt, har gjort det till vad det är i dag.

Paris Berlins sminksortiment är uppbyggt kring innovativa och multifunktionella, professionella makeupprodukter som tål alla utmaningar men är sofistikerade nog för vardagsbruk.

Vare sig du är nybörjare eller proffs så kan du enkelt och smidigt få utmärkta sminkresultat varje gång!

Paris Berlins makeupprodukter är allergitestade samt allergivänliga och självklart inte testade på djur. Märket säljs INTE i Kina! 

Produkterna är veganvänliga* och majoriteten är parfym-, mineralolja- & parabenfria.

Produkterna från Paris Berlin har bevisat att de är effektiva och av högsta kvalitet och detta syns i resultaten och att Paris Berlins utmärkta rykte har spridit sig från användare till användare.

Hela märket handlar om att dela med sig och generositet.

Paris Berlin är högst rekommenderat av skönhetsexperter världen runt:

  • Gina Brooke, Madonnas privata makeup artist.
  • Pat McGrath, världens mest erkända makeup artist.
  • Lisa Eldridge, kändis makeup artist.
  • Används av modehus såsom Chanel, Versace, YSL, Thierry Mugler, Jean Paul Gaultier, Gucci och Vivienne Westwood vid bl.a. Paris- & New York Fashion Week.

Sveriges egna skönhetsexperter Linda Hallberg och Helen Torsgården har också sina favoriter bland Paris Berlins sortiment.

Fördelarna med att använda professionellt smink är många, här kommer några av dem:
  • KVALITETEN; uppenbarar sig inte bara när du sätter på dig sminket, men även flera timmar senare då sminket fortfarande ser ut som när du satte på det och visas även i hudens välmående.
  • ANVÄNDARVÄNLIGHET: är så mycket lättare att få till utmärkta resultat när du arbetar med smink vars enda syfte är att leverera bästa möjliga upplevelse och resultat. Alla sminkprodukter är mycket djupt pigmenterade och innehåller endast väl utvalda ingredienser. Innehållet är det primära och inte dess utseende.
  • PRISVÄNLIGHETEN; målsättningen är inte att maximera vinst och försäljning, men istället att leverera bästa möjliga produkt. Professionellt smink säljs inte i stora kvantiteter därför är det ytterst viktigt att det som kommer ut, är det bästa det går att få. Därför produceras heller inte nyheter ofta, eftersom det då inte går att garantera produktkvalitet. En proffs-produkt testas och ändras i flera månader ibland ett år av olika experter innan det släpps till försäljning, ALLT för att garantera nöjda användare.
  • LÖFTE: Professionellt smink styrs inte av marknaden och vad som säljs bäst, utan av makeup artister. Makeup artister som endast ser till produktens prestation, kvalitet och användar- och hudvänlighet.

Skönhetsvärlden är fullproppad av makeup produkter i fina förpackningar som doftar choklad... :-)

Och visst är det kul med vackra guld-askar och smink som ser vackert ut, men professionellt smink framställs i åtanke om hur användar- och hudvänliga, och hur robusta, smarta förpackningarna är. De ska tåla alla utmaningar och hålla i många år. På så sätt får man produkter man gärna använder och inte bara är fina att titta på.

 

Ett stort tack till våra vänner, lojala kunder och makeup-artister som har bidragit till vår framgång och som fortsätter att stödja oss över hela världen!

*(Paris Berlins Lipstick Palette är inte vegan. Mer info hittar du på diverse produktsidor)

Läs mer

Egenskaper

Populära produkter i underkategorierna
Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Inkl moms

Kategorier
Information