SVENSK WEBBSHOP  |  SNABB LEVERANS  |  KUNDBETYG 4.7 / 5

SVENSK WEBBSHOP  |  SNABB LEVERANS  |  KUNDBETYG 4.7 / 5

Reklamationer

Om du vill reklamera en produkt registrerar du reklamationen genom att kontakta vår kundservice på [email protected], ange ditt ordernummer och detaljerad felbeskrivning. Vi förbehåller oss rätten till att begära underlag till en reklamation i form av bilder samt video som kan skickas enkelt via www.wetransfer.com.

Eventuellt fel på en vara skall anmälas snarast eller så snart felet borde ha upptäckts, detta inom skälig tid (2 månader).

Revoltbeauty.se tar ej ansvar för fel som uppkommit på grund av skada slitage eller vanvård. Till sådana varudefekter räknas exempelvis söndersliten sladd och sprickor hos produkten.

Vi förbehåller oss rätten att i första hand avhjälpa felet, i andra hand omleverans av varan och i sista hand återköp.

Om vi inte kan skicka en ny vara till dig inom skälig tid, återbetalar vi returfrakten samt vad du betalat för den skadade eller felaktigt skickade varan.

Revolt Beauty tar ej ansvar för fel som uppkommit på grund av skada slitage eller vanvård. Till sådana varudefekter räknas exempelvis söndersliten sladd och sprickor hos produkten.

Enligt konsumentköplagen är det inte möjligt att reklamera en vara vid missnöje då vi ej har någon nöjdhetsgaranti.

Felaktiga reklamationer som beror på handhavandefel debiteras med 250kr. Det är du som kund som står för returkostnaden från vårt lager till din adress om du önskar behålla den felaktigt reklamerade produkten.

 

Allergisk reaktion

Revoltbeauty.se kan ej ta ansvar för eventuell överkänslighet mot ingredienser i en produkt eller prov. Om du är osäker på vad produkten eller provet innehåller, kontakta oss innan användning/beställning. Information om ingredienslistan hittar du på diverse produktsida. Om du har du fått en allergisk reaktion av någon produkt du köpt hos Revoltbeauty.se, vänligen kontakta en läkare.

Enligt konsumentköplagen är det inte möjligt att reklamera en vara vid missnöje då vi ej har någon nöjdhetsgaranti.

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Inkl moms

Kategorier
Information