SVENSK WEBBSHOP  |  SNABB LEVERANS  |  KUNDBETYG 4.6 / 5

SVENSK WEBBSHOP  |  SNABB LEVERANS  |  KUNDBETYG 4.6 / 5

Reklamationer

Om du vill reklamera en produkt registrerar du reklamationen genom att kontakta vår kundservice på [email protected], ange ditt ordernummer och detaljerad felbeskrivning. Vi förbehåller oss rätten till att begära underlag till en reklamation i form av bilder samt video som kan skickas enkelt via www.wetransfer.com.

Eventuellt fel på en vara skall anmälas snarast eller så snart felet borde ha upptäckts, detta inom skälig tid (2 månader).

Revoltbeauty.se tar ej ansvar för fel som uppkommit på grund av skada slitage eller vanvård. Till sådana varudefekter räknas exempelvis söndersliten sladd och sprickor hos produkten.

Vi förbehåller oss rätten att i första hand avhjälpa felet, i andra hand omleverans av varan och i sista hand återköp.

Om vi inte kan skicka en ny vara till dig inom skälig tid, återbetalar vi returfrakten samt vad du betalat för den skadade eller felaktigt skickade varan.

Revolt Beauty tar ej ansvar för fel som uppkommit på grund av skada slitage eller vanvård. Till sådana varudefekter räknas exempelvis söndersliten sladd och sprickor hos produkten.

Enligt konsumentköplagen är det inte möjligt att reklamera en vara vid missnöje då vi ej har någon nöjdhetsgaranti.

Felaktiga reklamationer som beror på handhavandefel debiteras med 250kr. Det är du som kund som står för returkostnaden från vårt lager till din adress om du önskar behålla den felaktigt reklamerade produkten.

Garanti (elektriska artiklar):

Om du vill reklamera en elektrisk produkt registrerar du reklamationen genom att kontakta vår kundtjänst

Revoltbeauty.se säljer alla elektriska artiklar med 1 års garanti. På batterier / uppladdningsbara batterier ger vi 6 månaders garanti. (Räknat från köpdatumet)

Eventuella fel på våra elektriska produkter / batterier som uppstår under denna tid (12 / 6 månader) som ett resultat av normal användning (men inte skador orsakade av slitage eller fel användning) kommer antingen att repareras eller ersättas på bekostnad av Revoltbeauty.se.

För att Revoltbeauty.se ska ansvara för felet på den elektriska varan / batteriet krävs att felet är ursprungligt, det vill säga att det fanns redan när du köpte varan (fabrikationsfel). 

Revoltbeauty.se tar ej ansvar för fel som uppkommit på elektriska produkter och batterier på grund av skada slitage eller vanvård. Till sådana varudefekter räknas exempelvis söndersliten sladd, slitageskador, vattenskada, sprickor på produkten...m.m.

Garanti och reklamationsrätt gäller endast mot uppvisande av kvitto. Vid godkänd reklamation står Revoltbeauty.se för eventuella kostnader så som exempelvis fraktavgifter och återbetalning med samma betalsätt som användes vid köp.

Enligt konsumentköplagen är det inte möjligt att reklamera en vara vid missnöje då vi ej har någon nöjdhetsgaranti.

Allergisk reaktion

Revoltbeauty.se kan ej ta ansvar för eventuell överkänslighet mot ingredienser i en produkt eller prov. Om du är osäker på vad produkten eller provet innehåller, kontakta oss innan användning/beställning. Information om ingredienslistan hittar du på diverse produktsida. Om du har du fått en allergisk reaktion av någon produkt du köpt hos Revoltbeauty.se, vänligen kontakta en läkare.

Enligt konsumentköplagen är det inte möjligt att reklamera en vara vid missnöje då vi ej har någon nöjdhetsgaranti.

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Inkl moms

Kategorier
Information