SNABB LEVERANS! KUNDBETYG 4.6 / 5

SNABB LEVERANS! KUNDBETYG 4.6 / 5

Så här fixar du Paris Berlins Spring / Summer Look

Direkt från Paris Fashion Weeks runway kommer Paris Berlins egen tagning av våren och sommarens mest populära smink-look.

by makeupartist Moa Hedström

for Paris Berlin Pro Makeup

 

Borta är de skarpa skuggningar och istället ger vi huden en klassisk helhets-bronzing-look med fokus på en lystergivande och lätt bas, känslan av en "chic-beach-babe" infinner sig!

Ögonen fortsätter den röda tråden av mjuka men djupa toner och ger ögonen den fokus de förtjänar.

Fyllig koppar-brun och plommonlila tillsammans med en guldklick i ögonvrån lämnar ingen oberörd.

En vit penna närmast ögat lättar upp sminkningen och får ögat att "poppa".

Låt ögonen vara hjälten i denna sminkning och fyll läpparna med ett jellygloss i beiga toner....smaskigt!

Var beredd på mångas blickar när du kommer gåendes som tagen från catwalken...

Paris berlin Summer look Moa Hedström

 

Bas:

Med Paris Berlin Ultra HD Foundation över hela ansiktet låter du huden stråla igenom och täcker endast det som behövs. Du kommer att se photoshoppad ut!

Vi har använt Paris Berlins Foundation Perfection Kit, allt du behöver för en fulländad bas. I kitet ingår:

Bronzing och Rouge:

Huden blir så mycket mer fräsch med en känsla av färg och nu är det omåttligt populärt att verkligen våga bronza stora delar av ansiktet. Använd färgerna Paris Berlin Ögonskugga Compact Powder Shadows i RFS43 och RFS23 för full effekt i pannan ner mot kindbenen, över näsa och haka. Rouge ska inte stå ut för mycket så här har vi valt en brun-lila färg som kommer i Paris Berlin Concealerpaletten Medium/Tan.

 

Highlight:

Forma ansiktet med highlight och lyster istället för skuggning. Paris Berlin Concealer Palette i Medium/Tan har flera ljusa färger och används som bäst på näsrygg upp mot pannan, under ögat upp mot övre kindben och amorbågen. För en riktigt häftig effekt applicera Paris Berlins Cream Shadow i en vit skimmrig ton GL10 på näsrygg, under brynet ut mot övre kindben samt på amorbågen.

Ögon:

Vår och sommar inbjuder gärna krämprodukter och allas vår favorit Cream Shadow kommer i otaliga färger. Här används färg GL6 en brun-rostig ton som man applicerar lite slarvigt runtom ögat och lätt tonar ut. Vill du bygga på effekten eller få ett ännu mer långvarigt resultat, fixera krämskuggan med Paris Berlin Ögonskugga Compact Powder Shadow i färg RFS75, en lätt skimmrig rostig-brun ögonskugga. För den här looken har vi byggt på med en plommonlila RFS47 in under ögat och guldskimmrig skugga i ögonvrån RFS54, och som pricken över i:et lagt av Paris Berlin Diamond Powder i färg Gold på den guldskimmriga skuggan. Ögonpennan Paris Berlin Long Lasting Eye Pencil i färg CR204 vit används på vattenlinjen för att öppna upp ögat och få det att poppa. Avsluta looken med rejält av Paris Berlin Cat Lash Design Volumizing & Lengthening Mascara, en fiberfri och parabenfri mascara som förlänger och ger fyllighet med endast några drag. Välj mellan intensivt svart eller mörkbrun.

sommar makeup look Moa Hedström Paris Berlin Pro Makeup

 

 

 

Bryn:

Starka bryn ger ögat den ram som behövs och samspelet mellan dessa är avgörande för att skapa denna look. Storfavoriten Paris Berlin Brow Definition brynpennan gör det möjligt att skapa exakt den looken du själv vill uppnå, vare sig du vill ha lätta drag eller helt ifyllt bryn. Den vaxbaserade formeln gör nu att brynen är lätt att måla dit oavsett om du har supertorr hy och stannar på sin plats trots oljig hy. Brynpennan Paris Berlin Brow Definition brynpenna kommer i tre färger och kan göras om till oändligt många fler toner, styrkan på hur du applicerar just din penna ger resultatet. Har snabbt blivit många brynfantasters storfavorit tack vare den enkla och snabba applicering och ett toppresultat varje gång!

Läppar:

Låt ögonen spela hjälten i detta drama och förenkla läpparnas roll...

Paris Berlins Lip Gloss med jelly-formel ger en mycket behaglig känsla att ha på läppen och de sex olika färgerna är alla otroligt användbara både som de är eller tillsammans med läppstift/läppenna. Denna look kräver ett par nude-läppar och det har vi åstadkommit med färgen OG16 som är netural ljusbeige och passar alla, supersnygg att lägga på olika läppstift för en ombre-effekt!

Finish:

Ett av de mest oumbärliga redskap du kan ha i din sminkväska är en makeup fixering / finish-spray. Orginalet från Skindinavia är enligt proffsen den absolut bästa fixeringsspray du kan äga. Kommer i tre olika utföranden,

  1. Skindinavia The Makeup Finishing Spray
  2. Skindinavia The Makeup Finishing Spray - OIL CONTROL
  3. Skindinavia The Makeup Finishing Spray - BRIDAL

Nytt i familjen är:

Användning av dessa förlänger hållbarheten på din sminkning med upp till 16 timmar , jämnar ut huden samt gör att basen alltid ser nylagd ut, alltså ett måste för alla!

0 kommentarer

Ingen har kommenterat detta inlägg ännu. Bli den första att kommentera!

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Inkl moms

Kategorier
Information