SNABB LEVERANS! KUNDBETYG 4.6 / 5

SNABB LEVERANS! KUNDBETYG 4.6 / 5

Om oss 

När Revolt Beauty startades så gjordes det med visionen av att kunna tillföra den Skandinaviska marknaden med endast professionella high-end & cruelty free skönhetsvaror, accessoarer och verktyg tillgängliga för alla, till ett plånboksvänligt pris, något som var nytt på den Skandinaviska marknaden. 
Idén om Revolt Beauty kom till hos Elisabeth Szabady som jobbat i 20 år som frilansande Makeup Artist för stora aktörer i Europa & Sverige. Som ett familjeföretag startades Revolt Beauty tillsammans med Adam Szabady, entreprenör med bakgrund som nationalekonom.


Marknadens stora efterfrågan av professionella produkter blev starten för en stabil grogrund för import och distribution och skapade goda förutsättningar för expansion. Verksamheten innefattar nu e-handel, återförsäljarkunder samt mindre fristående aktörer. Idag gör bolaget affärer med starka aktörer såsom Lyko, Eleven & Nordic Feel och tillhandahåller professionellt smink, redskap & accessoarer till bl.a. Kungliga Operan Stockholm, Stockholms stadsteater, Wermland Opera, Göteborgs Stadsteater & Opera, Den Nationale Scene Norge och flera sminkskolor samt salonger. 
Under åren har Revolt Beauty fått förmånen att som exklusiv distributör, ta in stora internationella varumärken. 

"Vi på Revolt Beauty är måna om att gå vår egen väg, hitta produkter som vi genuint tror på och erbjuda dem till så bra pris som möjligt!"

  • Revolt against the norm!
  • Revolt with Your beauty!
  • Revolt together with us!

Våra värderingar

  • Vi sätter kvalitet framför kvanitet.
  • Noggrant utvalda märken med innovativa, professionella & high-end skönhetsprodukter.
  • Vi säljer ingenting som testats på djur.
  • Vårt sortiment innehåller till största del veganska produker.

Revoltbeauty.se är distributör för följande märken i Skandinavien / Europa:

I vår webbshop hittar du såklart andra spännande sminkmärken som:

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Bli återförsäljare

Vill du bli återförsäljare och behöver mer information om grossistförsäljning av dessa märken? Klicka här för att bli avtalskund!

Revolt Beauty har goda branschrelationer och har lyckats skapa gynnsamma förhållanden för Skandinavisk tillväxt, då idag bolaget gör affärer med starka aktörer såsom Lyko, Eleven & Nordic Feel och tillhandahåller professionellt smink, redskap & accessoarer till bl.a. Kungliga Operan Stockholm, Stockholms stadsteater, Wermland Opera, Göteborgs Stadsteater & Opera, Den Nationale Scene Norge och flera sminkskolor samt salonger. 

 

Lokal logistiklösning

Revolt Beauty har en lokal logistiklösning via tredje part i syftet att effektivisera varuflödet mellan leverantör och återförsäljare. Bolaget håller en strikt importpolicy och produkterna packas aldrig om eller lagerhålls i andra länder.

 

Digital B2B-plattform

Revolt Beauty erbjuder en modern B2B-plattform där inköpare hos respektive återförsäljare enkelt & smidigt kan placera sina beställningar närhelst de önskar. Med din personliga inloggning på vår webbsida kommer du att ta del av dina rabatter, lagerstatus och förteckning över sortiment. Vi kompletterar också den digitala sidan med personlig kontakt och uppföljning.

 

Import

För oss är det viktigt att hålla en professionell dialog med våra leverantörer men samtidigt värna en nära relation. Utöver det värderar vi också tydliga avtal och har för ambition att hålla en hög standard i våra förbindelser. Vi är våra leverantörers exklusiva generalagent på den Nordiska marknaden och kan genom det också garantera våra varors äkthet.

 

Vad våra märken erbjuder

  • Chica & professionella skönhetsmärken som inte finns någon annanstans; därmed är konkurrensen liten men efterfrågan stor.
  • Plånboksvänliga priser med högsta kvalitet; dina kunder får mycket för pengarna och du får bestående trogna kunder.
  • Stabila & proffsiga varumärken; våra märken ger tyngd och en extra legitimitet till er professionalism.

 

grossistförsäljning wholesale paris berlin skindinavia viseart glamcor true glue litic fullips revolt sverige norge danmark finland suomi

 

 

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Inkl moms

Kategorier
Information