SVENSK WEBBSHOP  |  SNABB LEVERANS  |  KUNDBETYG 4.6 / 5

SVENSK WEBBSHOP  |  SNABB LEVERANS  |  KUNDBETYG 4.6 / 5

Ångerrätt

Vi följer lagen om distansavtal enligt Konsumentverkets rekommendationer. Av miljöskäl skickar vi inte med en retursedel med alla ordrar.

  • PRIVATPERSON

    Som privatperson har du enligt Distansavtalslagen rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar. Ångerfristen börjar löpa den dag du mottagit varan. Om du beställt flera varor eller varan du beställt består av flera delar, börjar ångerfristen löpa när du mottagit sista varan respektive den sista delen av varan. Observera att det enligt lag är du som ska betala för returkostnaderna och enligt lag kan komma att betala för en varans värdeminskning i den mån den beror på att du hanterat varan i större omfattning än som varit nödvändigt för att fastställa dess egenskaper eller funktion.

RETURKOSTNAD:
Returkostnaden ligger oftast mellan 59kr och 499kr beroende på paketets storlek och vikt. 0-200g: 59kr, 201g-2000g: 129kr,  2001g-4000g: 199kr, 4001g-10.000g: 299kr 10.001g-uppåt: 499kr

Om du ångrar köpet måste varan återlämnas oanvänd, i oskadat skick och med obruten förpackning/försegling/teknisk plombering. Vid underkänd retur sker ingen återbetalning (varorna är brutna, använda eller skadade).

Ångerrätten kan endast tillämpas på hela set, vi godkänner inte returer av valda delar av ett köpt set (du kan returnera hela det oöppnade setet om det uppfyller villkoren för ångerrätt).
Dvs: Produkter, som t.ex. kit eller set, som består av flera produkter eller delar, anses vara en produkt och måste retuneras i sin helhet.

ÅNGERKÖP GÄLLER EJ: på demoprodukter, beställningsvaror samt prenumerationsprodukter som skickades ut till dig en eller flera gånger tidigare. Av hygieniska skäl gäller inte ångerköp för hygienartiklar som t.ex. hudvårds-, hår-, massage- och sminkprodukter med bruten eller saknad försegling / plombering. Belysningsprodukter med bruten eller saknad försegling / plombering. På detta sätt kan vi garantera att alla våra kunder köper en orörd och fräsch produkt.

Köparen kan inte hävda sin avtalsenliga ångerrätt för produkter som har skickats ut utan försegling då RevoltBeauty.se inte kan sälja dem som nya produkter eftersom det kan medföra allvarliga risker för folkhälsan och frågor som rör skydd av konsumenthälsan (t.ex. kosmetika, hår- eller makeupprodukter etc.).

FÖR ATT RETURNERA EN PRODUKT, GÖR SÅ HÄR:

Om du vill utnyttja din ångerrätt ska du kontakta oss genom att maila [email protected]. Du kommer utan dröjsmål att få en bekräftelse på att vi mottagit ditt meddelande, varefter vi tar ställning till, om du uppfyller de förutsättningar som krävs för att kunna tillämpa ångerrätten. Du kommer därefter att motta ett svar med e-post från oss, i givet fall med returfraktsedel och information om hur du ska skicka tillbaka varan.  När du ångrar ett köp ska du skicka tillbaka varan till ReVoltbeauty.se:s lager inom 14 dagar från att returförfrågan gjorts. Om produkten returneras efter 14 dagar kommer den inte att accepteras.

Observera att returer inte kan skickas till ombud eller utan att du har fått vårt besked om din ångerrätt.

Du som kund ansvarar för risken vid returfrakt, vilket bland annat innefattar risken för att produkten skadas eller kommer bort under frakten tillbaka till oss. Paketera väl. ReVoltbeauty.se ansvarar inte för leveransen till oss från kunden. Vi rekommenderar därför att du använder vår fraktsedel eller om du skickar returen själv så skickar du den spårbart.

Efter mottagandet av den återsända varan och vid godkänd retur kommer köpesumman (med avdrag för returfraktkostnaden) att återbetalas till dig inom 14 dagar räknat från dagen då vårt lager mottog din retur. 

Återbetalningen sker alltid med samma betalningsmetod som vid tillfället då beställningen gjordes.

Vi förbehåller oss rätten till att dra av 20-50% av din återbetalning för varor som ej returneras i ny- och originalskick (t.ex. saknad eller skadad originalförpackning, tillbehör, varan är använd...m.m.), alternativt ej godkänna returen.

Vid ej godkänd retur så returneras varan och frakt samt hanteringskostnader debiteras. (259kr - 999kr beroende på vikt och paketstorlek)

  • FÖRETAG

    För företag, inklusive enskilda näringsidkare, gäller Köplagen, som är dispositiv, vilket innebär att avtal mellan företag gäller i första hand före lagen. Företag kan avbeställa sin order utan kostnad för dig fram till dess att beställningen har effektuerats, dvs. ordern är packad och frakthandling har skapats i vårt lagersystem) Efter denna tidpunkt är du, som beställt till ditt företag, skyldig att ta emot leveransen.

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Inkl moms

Kategorier
Information