SVENSK WEBBSHOP  |  SNABB LEVERANS  |  KUNDBETYG 4.6 / 5

SVENSK WEBBSHOP  |  SNABB LEVERANS  |  KUNDBETYG 4.6 / 5

KiréSkin

KIRÉSKIN är en livsstil i sin vackraste form, som kombinerar sund egoism, kärlek till det som är vackert och njutning i att ta hand om dig själv och dina behov. Det är hudvårdsprodukter som implementerar fermentering, stamceller och te för att uppnå produkter med en bioprocess som använder bakterier för att frigöra enzymer från aktiva substanser. Det är en miljövänlig metod - den minimerar konsumtionen och produktionen av skadliga föreningar, minskar användningen av energi som krävs under produktionen och är baserad på förnybara råvaror. Dessutom hjälper bakterierna som produceras i processen att bibehålla hållbarheten hos produkterna, vilket minskar behovet av användning av konserveringsmedel.

Varumärket kommer från orden "kirei hada", som på japanska betyder "vacker hud". KIRÈSKIN tror på att ta hand om sig själv och viljan att känna sig bra och vacker i sin hud. Det är en oskiljaktig del av en glad, hälsosam och medveten livsstil.

GLOW AND RULE THE WORLD!

#1 Var inte rädd för att upptäcka och utveckla dig själv genom att lära känna världen och ge dig själv rätten till njutning och förverkliga dina drömmar. 

En resa kan ha många dimensioner. Det kan vara en resa till andra änden av världen eller en delikat doft av serum på huden som stimulerar sinnena och för tankarna till världens yttersta hörn.

#2 Upplev ett bättre, mer autentiskt, tillfredsställande och njutbart liv. 

Att ta hand om din hud och ditt utseende kan vara en källa till nöje för dig. Lyckan kan komma från en smidig hud efter applicering av en peeling, en delikat lyster efter applicering av en tonic, mjukheten i huden du kan känna med fingertopparna efter applicering av en kräm, eller en härlig känsla av lättnad efter applicering av en fuktgivande mask.

#3 Ta fram din inre och yttre glöd.

Hemligheten med att känna sig vacker i din hud är inte bara ordentlig vård, utan också självförtroende. Skäm bort din hud, få tillräckligt med sömn, förverkliga dina drömmar, tillåt dig själv en stund att ta ett andetag och slappna av, omge dig med skönhet i alla avseenden.

#4 Ändra ditt sätt att tänka på hudvård

Det är absolut inget fel med sund själviskhet och att ta hand om sin kropp! Det är inte ett tomt fokus på utseende eller bara fåfänga. Det är en del av en hälsosam, medveten och lycklig livsstil.

# 5 Ändra ditt sätt att tänka på hud.

Människohuden är inte perfekt: den har struktur, mindre eller större porer, den avger talg, har missfärgning, rynkor, fläckar, födelsemärken, ärr och skavanker. Och det är okej. Varje hud förtjänar respekt och kärlek. Det är också okej när du vill förbättra dess utseende. Det är okej när du känner dig vackrare, när porerna är mindre, missfärgning och ärr är mindre synliga och rynkor är ytligare.

Läs mer
Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Inkl moms

Kategorier
Information