SVENSK WEBBSHOP  |  SNABB LEVERANS  |  KUNDBETYG 4.7 / 5

SVENSK WEBBSHOP  |  SNABB LEVERANS  |  KUNDBETYG 4.7 / 5

8 tänkvärda tips inför vintern!

Sminktips hudvård inför vintern

​Så tar du hand om din hy på vintern

 1. Byt från lotion till kräm!
  Börja använda krämer istället för dess lättare variant, lotions. Kropps- och ansiktskrämer hjälper huden att ”låsa” in fuktigheten och på så sätt hålls den återfuktad längre. Ansiktskrämer med mer olja i sig, eller varför inte ren mandel- eller kokosolja är perfekta att återfukta med på kvällen så sminket fortfarande hålls bra på plats när du sminkar dig på morgonen.

   
 2. Duscha och bada kortare tid för att undvika uttorkning av huden, och tvätta dig med duschgel istället för duschtvål (gärna en som är återfuktande).
   
 3. Skippa inte solskyddsfaktorn! Sol kan fortfarande sticka fram under vintern och vi får mer sol än vad vi tror, finns det även snö så reflekteras ljuset ännu mer och skadan är framme snabbare än man tror.
   
 4. Exfoliera! 1-2 gånger i veckan tar du lite bikarbonat och blandar ut det med en återfuktande sminkborttagning såsom Gentle Face Cleanser från Paris Berlin, så det blir som en krämig massa. På ett rent och vått ansikte arbetar du in ”massan” i ca 30 sekunder. Därefter tvättar du av det med rent vatten ca 6-8 ggr eller tills du känner hur huden blir babymjuk. Återfukta med valfri kräm eller olja. Vill du kombinera en vardaglig lätt exfoliering och ta bort sminket samtidigt, så är Helen Torsgårdens favorit Paris Berlins Makeup Remover Handske ett supersmidigt val!
   
 5. Alla dessa steg gäller inte bara för din kropp och ditt ansikte utan även för läpparna. Många klagar över torra läppar under vintertid. Så exfoliera även dem enligt tidigare punkter och återfukta.
   
 6. Ju torrare, rödare och krackelerad du låter din hy bli, desto svårare blir det att få din makeup snygg och varaktig.
   
 7. En primer är din bästa vän under sminket vintertid när huden ofta är torr och sprucken. Populära Hydrating Makeup Primer från Paris Berlin ger en återfuktad och slät yta att arbeta på och sminket blir inte bara snyggare och jämnare utan kommer även att sitta kvar bättre.
   
 8. Smink i form av krämprodukter är toppen under vintertid eftersom kräm är mjukt och återfuktande för huden men stelnar lite tack vare kylan och sitter därför superbra. De ger även mer lyster till torr hy! Satsa därför på krämögonskuggorna & -rouge Cream Shadows som kommer i 9 olika färger. Paris Berlin Cream Shadow är inte alls klibbig och färgerna kan användas tunt för att ge en svag ton eller byggas upp till en mer täckande färg. Ett hett tips är att använda färg Champagne GL10 som ögonprimer under din ögonskugga!

Sminkborttagning Paris Berlin Veganvänlig

PARIS BERLIN

Gentle Face Cleanser - L´Emulsion

 Paris Berlins Makeup Remover Handske Sminkborttagning, mikrofiberhandske

PARIS BERLIN

Makeup Remover Handske

Hydrating Makeup Primer vaant Tout Paris Berlin Återfuktande veganvänlig Primer

PARIS BERLIN

Hydrating Makeup Primer - Avant Tout

Krämskugga Krämögonskugga Cream Shadow Paris Berlin

PARIS BERLIN

Cream Shadow - L`Ombre Glaceè

 

0 kommentarer

Ingen har kommenterat detta inlägg ännu. Bli den första att kommentera!

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Inkl moms

Kategorier
Information