SVENSK WEBBSHOP  |  SNABB LEVERANS  |  KUNDBETYG 4.7 / 5

SVENSK WEBBSHOP  |  SNABB LEVERANS  |  KUNDBETYG 4.7 / 5

Neutriherbs

Oxygen Aqua Active Day & Night & Eye Essence Kit

579 kr
Ord. 1 057 kr. Du sparar 478 kr (45%)
Omdömen: (5 st.)
Tillfälligt slut
Bevaka produkt

Ange din e-postadress nedan så meddelar vi dig när produkten finns i lager!

Detta är den ultimata trion med dagkräm, nattkräm & ögongel för alla hudtyper & åldrar som behöver det där extra i sin mjukgörande hudvård!

Kitet innehåller följande 3 produkter:

1st NEUTRIHERBS® Oxygen Aqua Active Moisturizing Day Cream

En fyllig och rik dagkräm som boostar lystern, för en naturligt vacker hud. NEUTRIHERBS® Oxygen Aqua Active Moisturizing Day Cream är en synbart förbättrande hudvårdskräm som omedelbart slätar ut ojämnheter och ger lyster.

En kombination av en energigivande syre-booster, återfuktande och volymgivande ingredienser resulterar i en hud som mår bra och visar det också. Huden får en naturlig lyster och plumphet.

Vad den gör:

 • Avgiftar huden och ger en omedelbar lyster
 • Återfuktar och mjukgör
 • Ökar cellomsättningen för synligt strålande och återupplivad hud
 • Jämnar ut hudytan och hudtonen
 • Passar alla hudtyper
 • Veganvänlig
 • Parabenfri

Hur fungerar NEUTRIHERBS® Oxygen Aqua Active Moisturizing Day Cream?

NEUTRIHERBS® Oxygen Aqua Active Moisturizing Day Cream är den ultimata dagkrämen för alla hudtyper & åldrar som behöver det där extra i sin mjukgörande dagkräm! Detta är en rik dagkräm som inte uppfattas tung eller igentäppande. Huden får en vacker lyster och blir redo för dagens alla påfrestningar.

Vilka superingredienser har NEUTRIHERBS® Oxygen Aqua Active Moisturizing Day Cream?

 • Aminosyror tillsammans med essentiella vitaminer och naturliga ingredienser skyddar kollagen och elastin från nedbrytning vilket i hudvård kan riktas mot olika problem för att hjälpa till att lugna huden, få mer spänst och minska fina linjer och rynkor. Aminosyror fungerar bäst med ytterligare ingredienser som hjälper till att bibehålla fukt i huden, som Glycerin och Sheasmör och man vet nu att Aminosyror gör så att de andra ingredienserna i hudvården arbetar hårdare!
 • Kollagen är ett protein som fungerar som en av de viktigaste byggstenarna för dina ben, hud, hår, muskler, senor och ligament. Kollagen är det som hindrar vår hud från att bli slappt, vilket ger oss det fylliga, ungdomliga utseendet. Vår kropp tillverkar naturligt kollagen, men denna produktion minskar med åldern. Eftersom vi förlorar kollagen när vi åldras är det rekommenderat att använda kollagen antingen i hudvård eller som tillskott som en del av en anti-aging skönhetsregim.
 • Aloe Vera är en kraftfull, naturlig ingrediens som har intensivt återfuktande, mjukgörande, antibakteriella och lugnande egenskaper. Aloe Vera har använts i tusentals år för att t.ex. lindra bränd eller solskadad hud. Aloe Veras syra hjälper till att rensa porer.
 • Vitamin E absorberas ner i huden och göra den mjuk och smidigt. Idealisk för torr hud, men alla hudtyper mår bra av vitaminet som hjälper till att stärka hudens motståndskraft, förebygger rynkor och skyddar huden. Denna antioxidant hjälper hudens celler att skydda sig från fria radikaler orsakade av bland annat föroreningar, cigarettrök och UVA/UVB-strålar. Den stärker hudens fuktbarriär, verkar anti-inflammatoriskt och skyddar mot solskador som exempelvis pigmenteringar, minskad elasticitet och bildandet av rynkor. Kollagenproduktionen ökar i huden, vilket leder till minskad utveckling av rynkor.
 • Glycerin ger otroligt mycket fukt till huden och att ha rätt fuktbalans i huden är viktigt för en bra barriär och en god elasticitet dvs för en frisk, balanserad och skyddad hud. Inom hudvård används glycerin som en mjukgörande men framför allt fuktbalanserande ingrediens. Den är effektiv när det kommer till att dra fukt till huden. Glycerin finns naturligt i vår hud och hjälper till att påskynda sårläkning, skydda huden och bevarar elasticitet.
 • Sheasmör har använts i tusentals år i Afrika för sina mycket återfuktande egenskaper samt förmågan att hålla inne fukten i huden. Sheasmör är inte bara en underbar mjukgörare utan även rikt på vitamin A och E – antioxidanter som har flera härliga egenskaper för huden. Vitamin A är exempelvis ett av de mest studerade vitaminerna inom hudvård, och framför allt den potenta formen av vitamin A (retinol) verkar stärkande och förnyande på huden. Därför är vitamin A särskilt bra för personer med tunn, skör eller solskadad hud som behöver återuppbyggas. Vitamin E är å andra sidan även det ett välkänt reparationsvitamin som särskilt är känt för att motverka bildandet av fria radikaler i huden, en process som annars kan påskynda nedbrytningen av huden och ett för tidigt åldrande. Sheasmör innehåller således både mjukgörande, reparerande och närande ingredienser för huden – något som är särskilt uppskattat av den torra hudbarriären.

Användarinstruktioner:

Du kan med fördel använda Neutriherbs alkoholfria Vitamin C toner före krämen.

Arbeta in en klick-mängd i hela ansikte, hals och dekolletage och låt krämen absorberas av huden. Använd på morgonen.

Neutriherbs produkter är ej djurtestade.

Innehåller: 50gr

1st NEUTRIHERBS® Oxygen Aqua Active Revitalize Night Cream

Reparera dagliga miljöskador, återställ fukt och återuppliva huden medan du sover. NEUTRIHERBS® Oxygen Aqua Active Revitalize Night Cream är nattkrämen som jobbar för dig medan din hud får vila. Denna nattkräm hjälper till att minska fina linjer och rynkor och normaliserar talgproduktionen. 

Bädda in huden i ett vårdande lager av fantastisk fukt, magnifik mjukhet och ljuvlig lyster – allt medan du sover.

Vad den gör:

 • Minskar utseendet av linjer och rynkor
 • Minskar talgproduktionen
 • Reparerar dagliga miljöskador
 • Hjälper till att främja kvarhållningen av fukt i huden
 • Passar alla hudtyper
 • Veganvänlig
 • Parabenfri

Hur fungerar NEUTRIHERBS® Oxygen Aqua Active Revitalize Night Cream?

Det är faktiskt när du sover som huden jobbar som mest effektivt med bland annat reparation och cellförnyelse, så det är ett utmärkt tillfälle att förse huden med extra närande ingredienser. NEUTRIHERBS® Oxygen Aqua Active Revitalize Night Cream är den ultimata nattkrämen för alla hudtyper & åldrar som behöver det där extra! Detta är en rik nattkräm som inte uppfattas tung eller igentäppande. Bädda in huden i ett vårdande lager av fantastisk fukt, magnifik mjukhet och ljuvlig lyster – allt medan du sover.

Vilka superingredienser innehåller NEUTRIHERBS® Oxygen Aqua Active Revitalize Night Cream?

 • Hyaluronsyra Natriumhyaluronat eller sodium hyaluronate, är natriumsaltet av hyaluronsyra. Hyaluronsyra kan binda vatten upp till 1000 gånger sin egen vikt och huden ser plumpad ut direkt och fukthalten förbättras långsiktigt. Natriumhyaluronat har en mindre molekylstorlek än grundformen, vilket får den att enkelt penetrera hudens yta, och kan binda en relativt stor mängd vatten - upp till 1000 gånger sin egen vikt. Detta innebär att det kan tränga igenom till de djupare hudlagren, attrahera och behålla fukt, och främja absorptionen av näringsämnen som appliceras efteråt. Denna typ av småmolekylär hyaluronsyra återfinns ofta i hudvårdsprodukter för torr eller mogen hud, där den fuktgivande effekten behövs djupare ner i huden, för att fylla ut kollagenstrukturen, förbättra spänsten och öka fukthalten.
 • Purslane  eller Portulaca Oleracea innehåller kraftfulla antioxidanter som stimulerar kollagen och cellreparation vilket resulterar i att rynkor och till och med ärrbildning minskar. Koppar främjar hyaluronsyra som fyller huden och mangan aktiverar antioxidantenzymer. Purslane främjar anti-aging enzymet telomeras som skyddar cellernas DNA-reparationsfunktion som fungerar som en regenerativ ungdomsbrunn för din hud. Purslane har de högsta nivåer av omega-3-fettsyror av alla grönsaker. Omega-3 är viktiga för att hålla cellväggarna genomträngliga för att släppa ut näringsämnen och gifter. Den har också CoQ10 vilket bidrar till att hålla huden intakt, jämn och tonad.
 • Nyponrosfröolja innehåller en extremt hög koncentration av essentiella fettsyror - främst omega 3 och 6 fetter. Oljan bidrar till att förebygga skador på huden och främja hudens regeneration, hjälper till att reducera ärrskador, snabba upp hudens återhämtning efter skador och reducera uppkomsten av fina linjer och rynkor. Den absorberas snabbt in i huden, återfuktar och förhindrar uttorkning. Oljan är skonsam nog att använda på den känsliga huden runt ögonen.
 • Sötmandelolja är utmärkt för att återfukta och vårda din hud. Kinesiska kulturer har använt mandelolja som naturmedicin för att behandla torr hud och ärrbildning i alla tider. Hudvård med mandelolja passar för alla hudtyper, men är framför allt fördelaktig för en känslig och torr hud. Eftersom oljan är rik på omättade fettsyror, mineraler och vitaminer, verkar den både näringsgivande, mjukgörande och skyddande på en och samma gång. Mandelolja innehåller både omega 6 och 9 samt E-vitamin. Omega 6 är en essentiell fettsyra som kroppen inte kan tillverka själv och behöver tillföras utifrån. 
 • Lakritsrot: Denna kraftfulla antioxidant är mest känd för främst dess lugnande effekt och återfinns därför ofta i produkter för känslig hud. Lakritsrot hjälper till att skydda huden mot miljöföroreningar och har en utjämnande effekt på hudtonen och kan till och med dämpa mörka ringar under ögonen. Glycyrrhiza Glabra (Licorice) Root Extract är en av de mest potenta antioxidanterna som hjälper till att stärka huden och minimera rodnader.
 • Kollagen är ett protein som fungerar som en av de viktigaste byggstenarna för dina ben, hud, hår, muskler, senor och ligament. Kollagen är det som hindrar vår hud från att bli slappt, vilket ger oss det fylliga, ungdomliga utseendet. Vår kropp tillverkar naturligt kollagen, men denna produktion minskar med åldern. Eftersom vi förlorar kollagen när vi åldras är det rekommenderat att använda kollagen antingen i hudvård eller som tillskott som en del av en anti-aging skönhetsregim.
 • Vitamin E absorberas ner i huden och göra den mjuk och smidigt. Idealisk för torr hud, men alla hudtyper mår bra av vitaminet som hjälper till att stärka hudens motståndskraft, förebygger rynkor och skyddar huden. Denna antioxidant hjälper hudens celler att skydda sig från fria radikaler orsakade av bland annat föroreningar, cigarettrök och UVA/UVB-strålar. Den stärker hudens fuktbarriär, verkar anti-inflammatoriskt och skyddar mot solskador som exempelvis pigmenteringar, minskad elasticitet och bildandet av rynkor. Kollagenproduktionen ökar i huden, vilket leder till minskad utveckling av rynkor. 

Användarinstruktioner:

Du kan med fördel använda Neutriherbs alkoholfria Vitamin C toner före krämen.

Arbeta in en klick-mängd i hela ansikte, hals och dekolletage och låt krämen absorberas av huden. Använd på kvällen.

Neutriherbs produkter är ej djurtestade.

Innehåller: 50gr

1st NEUTRIHERBS® Oxygen Aqua Lifting Eye Essence

Trött på mörka ringar och påsar under ögonen? NEUTRIHERBS® har tagit fram en svalkande ögongel som inte bara minskar mörka ringar men också utjämnar rynkor och svullnader för en helt ny ögonöppnande upplevelse. Denna härliga fuktbomb är berikad med superingredienserna Hyaluronsyra, Retinol och AHA-syran mjölksyra. 

Vad den gör:

 • Lyfter & minskar rynkor och linjer
 • Reparerar för fastare hud
 • Ger en lätt uppstramning
 • Minskar mörka ringar
 • Passar alla hudtyper & åldrar
 • Veganvänlig
 • Parabenfri

Fri från:

 • Parabener
 • Mineralolja
 • Parfym
 • Syntetiska färgämnen

Hur fungerar NEUTRIHERBS® Oxygen Aqua Lifting Eye Essence?

En kombination av en energigivande syre-booster, återfuktande och volymgivande ingredienser resulterar i en hud som mår bra och visar det också. Huden får en naturlig lyster och plumphet.  Specifikt framtagen för att dämpa puffigheten under ögonen medan den jämnar ut hudtonen. Detta är en dröm för känslig hud och lättirriterade ögon.

Vilka superingredienser har NEUTRIHERBS® Oxygen Aqua Lifting Eye Essence?

 • AHA-syror används ofta inom hudvård för att snabba på cellförnyelsen och exfoliera (peela) bort gamla, förbrukade celler från hudytan. Samtidigt som syran exfolierar hudytan så plumpas huden upp med fukt, vilket gör linjer och rynkor mindre tydliga. När man får bort den glåmiga ytan så framträder en fin slät hudstruktur. 
 • Mjölksyra ses ofta som en av de bästa AHA-syrorna att använda eftersom andra AHA-syror ofta kan vara irriterande för huden. Mjölksyra är väldigt mild i jämförelse och irriterar vanligtvis inte hyn på personer som har t.ex. acne eller rosacea. 
 • Retinol också kallad Vitamin A, är den mest studerade vitaminen inom hudvård och en av de effektivaste forskarna vet. Neutriherbs PRO Retinol innehåller bara rena & aktiva ingredienser och har i kliniska studier visats ha en föryngrande effekt genom att öka kollagenproduktionen så att huden håller sig spänstig och motverkar ålderstecken samt ger ökad lyster! Det finns få hudproblem som retinol inte kan påverka till det bättre. Retinol är en så kallad cellkommunicerande ingrediens som säger till hudcellerna att bete sig mer som unga och friska hudceller. Denna mångsysslare reglerar också talgproduktionen och kan därför motverka akne och pormaskar och den har en fin effekt på akneärr. Retinol ökar också hudens cellförnyelse, vilket reducerar pigmentering orsakad av solskador, och jämnar ut hudtonen. Retinol är en effektiv variant av A-vitamin, som tack vare dess mycket små molekyler kan penetrera det yttre lagret av huden som mest består av döda hudceller, och nå de levande cellerna i hudlagret under. På så vis kan retinol jobba effektivare och leverera bättre resultat än de ingredienser som bara jobbar på hudytan.
 • Glycerin ger otroligt mycket fukt till huden och att ha rätt fuktbalans i huden är viktigt för en bra barriär och en god elasticitet dvs för en frisk, balanserad och skyddad hud. Inom hudvård används glycerin som en mjukgörande men framför allt fuktbalanserande ingrediens. Den är effektiv när det kommer till att dra fukt till huden. Glycerin finns naturligt i vår hud och hjälper till att påskynda sårläkning, skydda huden och bevarar elasticitet.
 • Vitamin E absorberas ner i huden och göra den mjuk och smidigt. Idealisk för torr hud, men alla hudtyper mår bra av vitaminet som hjälper till att stärka hudens motståndskraft, förebygger rynkor och skyddar huden. Denna antioxidant hjälper hudens celler att skydda sig från fria radikaler orsakade av bland annat föroreningar, cigarettrök och UVA/UVB-strålar. Den stärker hudens fuktbarriär, verkar anti-inflammatoriskt och skyddar mot solskador som exempelvis pigmenteringar, minskad elasticitet och bildandet av rynkor. Kollagenproduktionen ökar i huden, vilket leder till minskad utveckling av rynkor. 
 • Hyaluronsyra attraherar och binder vatten, vilket gör det till både fuktmagnet och fuktreservoar. Hyaluronsyra hålla upp till 1000 gånger sin vikt i vatten, vilket gör den värdefull för en återfuktad hud och för elasticitet. I huden bildar Hyaluronsyra en geléliknande konsistens som agerar fyllnadsmedel mellan hudens kollagen och elastin, vilket fyller ut huden inifrån. Hyaluronsyra ökar också cellaktiviteten i huden, och gör den mer tålig mot fria radikaler.
 • Trollhassel gör att huden agerar sammandragande och lämnar den med mer spänst.
 • Jojobaolja är en underbar gyllengul olja. Att jojoba egentligen inte är en olja, utan består av flytande vaxämnen, förklarar varför jojoba så effektivt binder fukt till huden. Jojoba innehåller till större del den enkelomättade fettsyran gadoljesyra som finns i hudens fettvävnad. Det innebär att oljan verkar lugnande och balanserande för hudens talgproduktion. Jojobaolja passar därför till alla hudtyper.

Användarinstruktioner:

Med en ren spatel eller tops tar du upp en liten klick av ögongelen. Massera försiktigt in ögongelen runtom ögat, och tänk på att lämna ca 0.5cm till fransraden. Använd morgon & kväll.

Neutriherbs produkter är ej djurtestade

Innehåller: 20gr

Denna produkt kan du beställa även med prenumeration.

Ingen bindningstid. Inga dolda avgifter. Avsluta eller ändra din prenumeration när som helst. Klicka här för att läsa mer om prenumerationer.

Ingredienser:
NEUTRIHERBS® Oxygen Aqua Active Moisturizing Day Cream:
Water (Aqua), Paraffinum Liquidum, AminoAcid Compound, Petrolatum(Vaseline), Propylene Glycol, Glycerin, Cetearyl Alcohol, Isopropyl Myristate, Butyrospermum Parkii Butter(Shea Butter), Collagen, AloeBarbadensis Leaf Extract, Carbomer, Tocopherol (Vitamin E), Triethanolamine, Cetearyl Alcohol&Cetearyl Glucoside, Phenoxyethanol, Perfume

NEUTRIHERBS® Oxygen Aqua Active Revitalize Night Cream:
Water (Aqua), Paraffinum Liquidum,Petrolatum(Vaseline), Propylene Glycol, Cetearyl Alcohol, Glycerin, Rose HipOil, Glycol Stearate, Cetyl Alcohol , Prunus Amygdalus Dulcis(Sweet Almond Oil, GlycyrrhizaGlabra(Licorice)Root Extract, Portulaca Oleracea Extract, Betaine , stearyl alcohol, Collagen, Tocopherol (Vitamin E), Carbomer , Triethanolamine, sodium hyaluronate (Hyaluronic Acid), Phenoxyethanol , Perfume

NEUTRIHERBS® Oxygen Aqua Lifting Eye Essence:
Oxygen Aqua, Glycerin, Butylene Glycol, Squalane, Caprylic/Capric Triglyceride, Vitamin A, Vitamin E Particle, Dimethicone, Jojoba Oil, Glyceryl Stearate/Peg-100 Stearate, Xanthan Gum, Hyaluronic Acid, Witch Hazel Extract, Lactic Acid, Apricot Kernel Oil, Potassium Sorbate.


Artikelnummer:
NHO-KIT2

Krämen är väldigt bra, men jag har fått eye kräm med utgånget. Innan ni skickar till kunden titta på datum.
fantastiska krämer som ger en vacker lyster och återfuktar ordentligt.
Härlig trio! Huden har blivit supermjuk.
Sköna krämer som inte blir för tunga. Nattkrämen doftar väldigt svagt men underbart!
Ett toppen-kit! Skönt med lite tjockare krämer såhär till höst och vintern. De doftar ingenting och smälter skönt in i huden.
Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Inkl moms

Kategorier
Information